Fidas Law Menu

Kantoor

Over FIDAS LAW

Naar aanleiding van het betrekken van nieuwe kantoren aan de Vaartdijkstraat 19 B1 te 8200 Brugge werd FIDAS LAW in 2015 opgericht door een gemotiveerd en dynamisch team van Brugse advocaten met een uitmuntende reputatie. De advocaten, die reeds vele jaren geassocieerd samenwerkten in het herenhuis aan de Gulden Vlieslaan 16, 8000 Brugge onder de naam Vandervennet & Vennoten, later Advoxa, zetten daarmee een duidelijke stap naar een toekomstgerichte uitoefening van hun beroep. Een modern gestructureerd en ‘state of the art’ werkplatform voor een optimale juridische dienstverlening, ook in complexe dossiers.

Wij begeleiden ondernemingen en de ondernemende particulier met raad en daad en gaan daarbij conflictvermijdend en preventief te werk. Wij treden op bij geschillen en in procedures. Dit Brugse advocatenteam combineert een uitgesproken vakkennis en specialisatie in diverse praktijkgebieden met ervaring en kunde.

Wij kiezen voor juridische bijstand van topkwaliteit aan betaalbare tarieven. Als advocaten uit Brugge werken wij in teamverband oplossingen uit die gericht zijn op een onmiskenbare meerwaarde voor de cliënt, dit steeds met aandacht voor de op voorhand vastgelegde doelstellingen.

Oplossingsgericht denken, gezond verstand en efficiëntie staan in dit Brugse advocatenkantoor voorop. Bij een geschil opteren wij voor een goede minnelijke oplossing als het kan, maar gaan we tot het uiterste in een procedure als het moet.

FIDAS LAW, een betrouwbare partner die voluit voor uw belangen gaat.

FIDAS LAW. TAKE YOUR CASE TO THE NEXT LEVEL